افتتاح مرکز پایش تصویری شهید حاج قاسم سلیمانی

آیین رونمایی از مرکز پایش و مانیتورینگ حراست دانشگاه کردستان که مزین به نام شهید حاج قاسم سلیمانی شده بود با حضور مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه کردستان، مدیر حراست دانشگاه و جمعی از مدیران حراست دانشگاه های کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حراست دانشگاه کردستان، محسن پالیزبان در طی حضور در نشست مشترک حراست وزارت علوم ضمن بازدید و افتتاح این مجموعه، انجام چنین پروژه عظیمی را ناشی از همت بلند و نگرش جهادی مدیریت حراست و کارکنان آن یاد کرد و خاطر نشان کرد: عملی که در آن اخلاص باشد همان کار جهادی است که نیروهای آین حراست به آن دست یافته اند.

مدیر حراست دانشگاه کردستان در این مراسم گفت: نیروهای اتاق مانیتورینگ که متشکل از 6نفر می باشد از صفر تا صد این پروژه را کلید زده و پیش برده اند.

محمد سمیعی فر افزود: پایش تصاویر در این مرکز به صورت شبانه روزی بوده که قریب به 840 دوربین به صورت فعال و آماده به کار می باشد و هم اکنون 90 درصد محیط دانشگاه و پیرامونی تحت پوشش دوربین های مرکز پایش تصویری است.

مطلب پیشنهادی

پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳

پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی …